ADK system

Vi bygger integrationer til jeres ADK system

Har du hardwaren, har vi softwaren 


Vi er mestre i at bygge integrationer til adk systemer. Vores udvikler har mange års erfaring med API og webhooks. Så har du et produkt, der skal kunne bruge MitID-Dørens funktioner, tager vi gerne et møde og finder den bedste løsning for dig.


API (Application Programming Interface) og webhooks er afgørende teknologier i dagens digitale økosystem.


API'er muliggør kommunikation og dataudveksling mellem forskellige systemer og applikationer, mens webhooks giver mulighed for at modtage og behandle data fra eksterne systemer og applikationer i realtid.


API'er er softwaregrænseflader, der tillader, at applikationer kommunikerer med hinanden. De kan bruges til at hente data, opdatere information, oprette nye elementer og udføre andre handlinger på tværs af forskellige systemer. Ved at bruge API'er kan virksomheder integrere deres applikationer med andre systemer og dermed øge effektiviteten og automatisere arbejdsprocesserne.


Webhooks er et alternativ til polling, hvor man konstant spørger en anden tjeneste, om der er nyt indhold, data eller information. I stedet sender en webhook beskeder i realtid fra et system til et andet. Når en bestemt begivenhed finder sted i et system, udsender systemet en HTTP-anmodning til den anden applikation, der lytter efter webhooks. Dette kan f.eks. være en besked om, at en bestilling er blevet placeret, eller at en bruger har oprettet en ny konto.


Webhooks kan bruges til at automatisere arbejdsprocesser og oprette forbindelser mellem forskellige systemer. Fordelen ved webhooks er, at de er øjeblikkelige og sikrer, at data og information er opdateret i realtid. Det er særligt relevant for applikationer, der har brug for at reagere hurtigt på bestemte begivenheder eller oplysninger.


I vores tilfælde, når vi siger, at vores udviklere har mange års erfaring med API og webhooks, betyder det, at vi har evnen til at oprette avancerede integrationsløsninger, der kan kommunikere med MitID-Døren og andre systemer i realtid. Dette kan hjælpe vores kunder med at øge deres effektivitet, automatisere arbejdsprocesser og forbedre deres brugeroplevelser.


Hello world
unsplash