Ubemandet showroom

Gør dit showroom tilgængeligt når som helst

Hvad er et ubemandet showroom?

Et ubemandet showroom er en type forretningskoncept, hvor en butik, et udstillingslokale eller en forretning præsenterer produkter eller tjenester for kunder uden behov for personale fysisk til stede.

 

Dette kan man opnå ved hjælp af teknologi og automatiserede systemer, der giver kunderne mulighed for at udforske og interagere med udstillede varer eller tjenester på egen hånd.

Modellen har flere gode fordele, bl.a. giver det mulighed for at bespare nogle omkostninger ved at fjerne noget personale helt eller delvist. Samtidig er det muligt at give potentielle kunder friheden til selv at vælge hvornår det passer dem at besøge jer. Man kan også benytte muligheden til at præsentere sine produkter eller ydelser på en moderne og interaktiv måde.

 

Har du et galleri eller et udstillingshus eller er du måske indenfor bolig- og bilbranchen, så kan det være en god ide, at tilbyde dine kunder mulighed for at udforske og sammenligne produkter i et afslappet miljø.

Fordele ved et ubemandet showroom

Et ubemandet showroom giver en række fordele for dig og ikke mindst for dine kunder. For det første giver det kunderne mulighed for at udforske produkter eller tjenester i deres eget tempo uden behov for personaleassistance. For nogle kunder, vil det skabe en mere afslappet indkøbsoplevelse, at de kan kigge på dine varer for dem selv.

 

For det andet, har du, ved at kombinere en ubemandet handelsløsning med andre former for teknologier, mulighed for at involvere interaktive skærme og andre innovative værktøjer, for at kunne præsentere dine produkter på en levende og ikke mindst engagerende måde.


Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig en omkostningsbesparelse i at dit showroom kan udvide åbningstiderne uden at øge antallet af personaletimer. 

Smarte showrooms med moderne teknologi - ubemandet showroom

MCZ

MCZ åbner showrooms i Aarhus og Albertslund med ubemandet løsning

MCZ tager et innovativt skridt fremad ved at åbne nye showrooms i Aarhus og Albertslund i samarbejde med os.


Dette samarbejde introducerer avanceret digital adgangskontrol i MCZ's showrooms, hvilket forbedrer kundeoplevelsen og sikkerheden.


Med vores løsning vil besøgende kunne opleve en mere strømlinet og sikker adgang til showroomene. MCZ's beslutning om at integrere vores teknologi understreger virksomhedens engagement i at levere en moderne og ikke mindst sikker kundeoplevelse.

Har du en showroom og vil gerne give potentielle kunder ro og fred til at udforske dine varer på egen hånd?

enkelt er det at være kunde i et ubemandet showroom

1

Kunden scanner QR kode på døren

2

Kunden åbner MitID og åbner døren

3

Kunden går ind og kigger sig omkring


4

Kunden lægger evt. en bestilling og går.

Vil du give dine kunder den fleksibilitet de fortjener?

unsplash