Ubemandet klub, forening eller center

Frihed til de frivillige med selvbetjeningsløsning

Hvad er ubemandet klub, forening eller center?

En ubemandet klub, forening eller et center er en løsning hvor organisationer og steder som klubber, foreninger eller centre kan fungere uden tilstedeværelse af personale eller med minimal interaktion med medlemmer.

 

Det kan man opnå ved hjælp af MitID Døren, der giver medlemmer mulighed for at få adgang til faciliteter, tjenester eller aktiviteter på egen hånd.

 

Er du ansvarlig for et fitnesscenter, en sportsklub, klubfaciliteter, solcenter eller noget helt andet, har du med denne løsning, mulighed for at give medlemmer større frihed og mere bekvemmelighed ved at give dem mulighed at benytte faciliteterne når det passer dem. Samtidig slipper du for at skulle låse op eller være tilstede på tidspunkter det ikke passer dig.

Fordele ved ubemandet klub, forening eller center

Er du ansvarlig for foreningens faciliteter eller sportsklubbens lokaler? Så kender du sikkert situationen hvor der er brug for en nøgle på tidspunkter, der ikke passer særligt godt for dig. 


Med en ubemandet løsning, slipper du for at være tilgængelig på skæve tidspunkter og giver i stedet mulighed for at klubben eller foreningens andre medlemmer, kan benytte sig af jeres fælles faciliteter, når det passer dem. 


Har du et solcenter eller et fitnesscenter, vil dine kunder, have lyst til at benytte sig af disse, når det passer dem - og sikkert uden for normal åbningstid. I stedet for at du skal have personale tilknyttet størstedelen af dagen, kan du i stedet få en ubemandet løsning med høj sikkerhed. 

enkelt er det at være kunde i en ubemandet forening, klub eller et center.

1

Kunden eller medlemmet scanner QR kode på døren

2

Kunden eller medlemmet åbner MitID og åbner døren

3

Kunden eller medlemmet går ind og soler sig, træner eller anden aktivitet. 


4

Når kunden eller medlemmet er færdig, lukker personen sig selv ud.

Vil du give dine kunder og medlemmer den fleksibilitet de fortjener?

unsplash