Amero kassesystem

Vi samarbejder med landets førende eksperter indenfor kassesystemer

Din ideelle sparringspartner


Med MitID-Døren går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter og tjenester. Vi er altid på udkig efter de bedste og mest innovative løsninger til vores kunder, og derfor samarbejder vi kun med de bedste på markedet. Vi har derfor valgt at kombinere vores MitID-Dør system med en af landets førende eksperter inden for kassesystemer, Amero, for at sikre en problemfri integration og den bedst mulige brugeroplevelse. Vi tror på, at det er denne tilgang til vores produkter og samarbejdspartnere, der gør os til de bedste i branchen.

Tilbyd dine kunder en moderne og unik købsoplevelse 


Selvbetjening er ikke lig med dårligere service til dine kunder - snarere tværtimod. Med en selvbetjeningsløsning kan du nemlig gå et skridt ekstra, og lade kunden tage styring over egen købsoplevelse, og dermed handle, som han/hun ønsker. Du kan tilmed være på forkant med dine kunders forventninger, og tilbyde lige præcis den form for betaling, som de ønsker: hvad enten det er kortbetaling eller med MobilePay på kundens smartphone. På denne måde er du sikret en nem og overskuelig betalingsproces.Selvbetjening i topkvalitet


Med et kassesystem fra Amero og løsningen fra MitID-Døren, er du sikret en selvbetjeningsoplevelse i topkvalitet. Når kunderne har fået adgang til butikken gennem MitID-Dør systemet, står selvbetjeningskassen klar med et brugervenligt og intuitivt system, og fungerer derfor helt ideelt til købssituationer, hvor man ønsker at give kunderne muligheden for at betjene sig selv. 


Det er dog ikke kun kunderne som mærker fordele ved denne løsning. En selvbetjeningsløsning kommer nemlig med et væld af fordele til butiksejere:


  • Reducering af lange køer og øget tilfredshed blandt kunderne
  • Mulighed for at udvide åbningstiderne i ydertimerne
  • Mulighed for at skabe mere luft i budgettet via reducering af personaleomkostninger
  • Brugervenlig touchskærm med integreret betalingsterminal, MobilePay og MitID-Døren, som gør det let og bekvemt for kunderne at betale
  • En sikker og pålidelig oplevelse, som lever op til de højeste standarder for datasikkerhed og beskyttelse


Du kan se en gratis gennemgang af den brugervenlige selvbetjeningskasse her.

unsplash